Incentive Travel

Τα Ταξίδια Κινήτρων είναι τέλεια για να επιβραβεύσουν και να παροτρύνουν τους υπαλλήλους της εταιρείας ή για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών και την διατήρηση τους.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τα ταξίδια κινήτρων ως εργαλείο μάρκετινγκ. Αυτά τα ταξίδια μπορεί να κυμαίνονται από μια εβδομάδα σε μια εξωτική τοποθεσία ή για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο κοντινό θέρετρο. Τις περισσότερες φορές όλα τα έξοδα καταβάλλονται από την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων της διατροφής, των ξενοδοχείων, των αεροπορικών εισιτηρίων (και σε ορισμένες περιπτώσεις η ενοικίαση αυτοκινήτου).

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στα ταξίδια κινήτρου:

Αφοσίωση των πελατών Οι πελάτες έρχονται και παρέρχονται, αλλά εκείνοι που συνεχίζουν είναι ανεκτίμητοι. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιλέγουν να ανταμείβουν την πιστότητα με τα ταξίδια κινήτρων. Μερικές φορές αυτό είναι μια έκπληξη για τον πελάτη. Μερικές φορές το ταξίδι προγραμματίζεται σε συνδυασμό με ένα γεγονός, ένα συνέδριο, μια παρουσίαση ή ακόμα και με μια θεατρική παράσταση.

Ανταμοιβή του προσωπικού Πολλές εταιρείες ανταμείβουν το προσωπικό τους με ταξίδια κινήτρου. Αυτή η επιβράβευση προκαλεί τους υπόλοιπους υπαλλήλους να εργαστούν καλύτερα για να κερδίσουν και εκείνη το επόμενο ταξίδι.

Incentive Travel για την παρακίνηση των εργαζομένων Τα ταξίδια κινήτρου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακινήσει το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας τους στόχους τους οποίους, σε περίπτωση που πετύχουν, θα λάβουν σαν επιβράβευση ένα εξωτικό ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Σε αυτή την περίπτωση το ταξίδι, θα είναι ανέξοδο για την εταιρεία, επειδή το κόστος θα έχει βγει από την αύξηση των πωλήσεων.

Διατήρηση των πελατών Αν θέλετε να διατηρήσετε τους καλούς πελάτες σας, τα ταξίδια κινήτρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους ευχαριστήσετε και να τους αποδείξετε ότι σας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία μαζί τους.

Έτσι, αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που θέλει ένα κίνητρο για τους εργαζομένους σας και να διατηρήσετε τους καλούς πελάτες σας μέσω ενός προγράμματος κινήτρων η Aegean Catering services έχει τις οικονομικότερες προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Εδώ είναι οι μερικές συμβουλές για το σχεδιασμό του τέλειου ταξιδιού:

Έρευνα προορισμού. Η εποχή που σχεδιάζετε το ταξίδι παίζει σημαντικό ρόλο. Εάν είναι χειμώνας, μια τροπική παραλία, μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής επιλογή, ή ένα ταξίδι στις χιονισμένες Άλπεις. Μάθετε από τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας τα ενδιαφέροντα τους. Κάποιος από τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας μπορεί να έχουν χόμπι το γκολφ; Σε εκείνη την περίπτωση μπορείτε να οργανώσετε το ταξίδι στη πόλη που γίνετε το PGA tours (Professional golf tours) Μπορεί να θέλετε να προσφέρουμε διάφορους προορισμούς, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι ή οι πελάτες σας να έχουν μια επιλογή. Ψάξτε για τους προορισμούς που θα αναδείξουν τα συμφέροντά τους και δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Επιλέξτε την Aegean Catering services να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για εσάς. Το πρόγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει ανοιχτές ημερομηνίες για τα ταξίδια, μια επιλογή των προορισμών και των «έξτρα». Οι επιπλέον παροχές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν εισιτήρια για τα αξιοθέατα ή δείπνο σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο της περιοχής. Εάν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε τον προορισμό και επιθεωρήστε το ξενοδοχείο και τις παροχές του.

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πιστεύουν ότι η δημιουργία ενός προγράμματος ταξιδιού κινήτρου έχει πάρα πολύ κόπο και ότι η επίδραση είναι ελάχιστη, γι αυτό προτιμούν να δώσει μετρητά ή άλλα δώρα. Αλλά τα ταξίδια κινήτρων έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως:

Οι διακοπές δημιουργούν αναμνήσεις. Ίσως ορισμένοι από τους δικαιούχους δεν έχουν κάνει διακοπές για πολλά χρόνια. Το ταξίδι κινήτρου δίνει την δυνατότητα να επισκεφτούν ένα προορισμό που ονειρεύονται χρόνια και δεν είχαν το κίνητρο να το πραγματοποιήσουν. Αυτές οι μνήμες έχουν μεγαλύτερη αξία στους περισσότερους ανθρώπους από τα χρήματα.