Conferences

Τα Συνέδρια είναι δημοφιλείς και σημαντικές επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Τα πάντα σχετικά με τη οργάνωση των ακαδημαϊκών, των ιατρικών και επαγγελματικών συνεδρίων μπορείτε να τα ζητήσετε από το Aegean Catering services.

Τα συνέδρια είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα που διοργανώνει το Aegean Catering services. Ο όρος «συνέδρια» μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία από συγκεντρώσεις από μια ομάδα ερευνητών που συναντιούνται για να συζητήσουν επιστημονικά αποτελέσματα ή σε μια ομάδα ανθρώπων της πώλησης που εκπαιδεύονται. Ο σχεδιασμός του συνεδρίου μπορεί να είναι η ευθύνη ενός εταιρικού υπαλλήλου ή από έναν επαγγελματία στο σχεδιασμό συναντήσεων από την ομάδα του Aegean Catering services. Τοποθεσία Οι διασκέψεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Οι χώροι κυμαίνονται από συνεδριακές αίθουσες σε μικρά ξενοδοχεία σε μεγάλους συνεδριακούς χώρους.

Κόστος Λόγω της ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία πολλά συνέδρια ακυρώνονται ή μεταφέρονται σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Η κρίση αναγκάζει πολλές εταιρίες να οργανώσουν τα συνέδρια σε μικρότερες πόλεις που προσφέρουν φθηνότερες τιμές. Το Aegean Catering services έχει την λύση έτσι ώστε να οργανώσετε το συνέδριο της αρεσκείας σας, σε οικονομικές, ανταγωνιστικές τιμές.

Η αίθουσα συνεδριάσεων στο χώρο της εκδήλωσης Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή λεπτομέρεια σε όποιον έχει ποτέ εμπλακεί στο σχεδιασμό των συνεδρίων, αλλά η αίθουσα συνεδριάσεων είναι πολύ σημαντική. Εάν πρόκειται να κάνει μια παρουσίαση σε

Η ύπαρξη μιας μεγάλης οθόνης, για να μπορούν οι ομιλητές να προβάλλουν τις σημειώσεις και το έργο τους, είναι τεράστιο σημείο πώλησης στη διαχείριση συνεδρίων. Πολλοί θα πληρώσουν επιπλέον για την ευκολία του να μην χρειάζεται να μεταφέρουν δική τους οθόνη και προβολέα. Η Ακουστική και η καθιστική διαρρύθμιση του χώρου είναι βασικοί παράγοντες επίσης για το δωμάτιο που έχει συσταθεί. Υπάρχουν πολλοί τύποι συνεδρίων. Ενώ όλα τα είδη συνεδρίου μοιράζονται κάποιες ομοιότητες, υπάρχουν ορισμένες διαφορές: Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

Ακαδημαϊκά Συνέδρια Συνήθως τα ακαδημαϊκά συνέδρια γίνονται για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μιας έρευνας ή για την παρουσίαση πρόσφατων δημοσιευμένων στοιχείων. Πολλά από αυτά τα συνέδρια που πραγματοποιούνται στο συνεδριακό κέντρο ενός μεγάλου πανεπιστημίου. Η Aegean Catering services ειδικεύεται σε αυτούς τους τύπους των συγκεντρώσεων για τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια.

Ιατρικά Συνέδρια Χάρη στην επιστήμη, οι νέες εξελίξεις στην ιατρική ανακοινώνονται όλη την ώρα. Τα ιατρικά συνέδρια είναι ένας τρόπος για τους γιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας για να συμβαδίσουν με αυτές τις εξελίξεις και να κερδίσουν την απαραίτητη συνεχή εκπαίδευση για την διατήρηση του καλού ονόματος που έχουν δημιουργήσει. Η πολύχρονη εμπειρία του Aegean Catering services σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μοναδικά ιατρικά συνέδρια.

Επαγγελματικά Συνέδρια Αυτά μπορεί να είναι διαφόρων τύπων. Οι ετήσιες συνεδριάσεις. Πολλές εταιρείες κατέχουν αυτό το είδος της συνάντησης για τους μετόχους για να ανακοινώσει τα επιτεύγματα της εταιρείας και να τονίσει τις μελλοντικές επενδύσεις. (2) Εάν μια εταιρεία έχει πολλά τμήματα σε όλο τον κόσμο, συχνά οι ομάδες διαχείρισης θα συναντηθούν για να μιλήσουν για την κατεύθυνση της επιχείρησης και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών. Συχνά αυτά τα συνέδρια πραγματοποιούνται στην έδρα της εταιρείας. Συνέδρια Εκπαίδευσης Τα εκπαιδευτικά συνέδρια δίνουν σε όλους την ευκαιρία να μάθουν νέες πληροφορίες και να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές με τους συναδέλφους τους. Συχνά τα εκπαιδευτικά συνέδρια παρουσιάζονται από μια εταιρεία εμπορίας και είναι ανοικτά στους ενδιαφερόμενους.

Διαδικτυακά συνέδρια

Oι εικονικές συναντήσεις έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, εξαιτίας της μείωσης του προϋπολογισμού των εταιρειών και την αύξηση των εξόδων του ταξιδίου. Ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται τόσο απλό όσο ακούγεται, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μια σωστή διαδικτυακή σύνδεση μπορεί να αποφέρει το σωστό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν είναι έτσι, οι διασκέψεις απαιτούν σχεδιασμό, ιδιαίτερα εάν οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Η διαχείριση του συνέδριο μπορεί να φαίνεται εύκολη. Πολλοί πιστεύουν ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν το χώρο, το catering και να φτιάξουν και την διάταξη του χώρου ανάλογα με τους καλεσμένους. Αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτά. Ο σχεδιασμός του συνεδρίου περιλαμβάνει κάθε μικρή λεπτομέρεια, ακόμα και την αλλαγή του ποτηριού με το νερό για τους ομιλητές ή να δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι το οπτικοακουστικό σύστημα λειτουργεί σωστά.

Τα καθήκοντα αυτά διανέμονται συνήθως σε πολλά άτομα και οι διάφοροι προμηθευτές σας λειτουργούν αυτόνομα χωρίς κανένα σχεδιασμό και όλο το βάρος της εκδήλωσης πέφτει στον υπάλληλο της εταιρείας που οργάνωσε το συνέδριο, ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη. Κάθε μικρό λάθος μπορεί να καταστρέψει την εκδήλωση σας.

Το Aegean Catering services είναι η εταιρεία που σας προστατεύει από τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που μπορεί να υπάρξουν σε κάποιο συνέδριο. Το έμπειρο προσωπικό και οι συνεργάτες τις εταιρείας μας σας εγγυούνται την επιτυχία του συνεδρίου σας.