Εταιρικη εκδηλωση

Το Aegean Catering services γνωρίζοντας πολύ καλά τα μυστικά μια πετυχημένης εταιρικής εκδήλωσης θα προσφέρει την ιδανική πρόταση που θα ικανοποιήσει όλες τις ιδιαιτερότητες που θα προκύψουν για μια μοναδική εταιρική εκδήλωση.

Το Aegean Catering services μπορεί να οργανώσει για την εταιρεία σας οποιαδήποτε Εταιρική εκδήλωση χρειαστείτε σε εναλλακτικούς καλαίσθητους χώρους με πλήρη υποδομή.

Στα γραφεία της εταιρείας σας ή και σε καλαίσθητους χώρους που διαθέτουμε, η Aegean Catering services μπορεί να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να εγκαταστήσει οποιαδήποτε ανάγκη υπάρξει για την εκπλήρωση της εκδήλωσής σας. Κάνοντας μια συνηθισμένη εκδήλωση πραγματικά μοναδική και αξέχαστη απαιτείται κάτι περισσότερο από την εκτέλεση. Παρέχουμε πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων χώρο / επιλογή του τόπου, την ασφάλεια, τις ηλεκτρικές ανάγκες, έλεγχο των καλεσμένων σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσής σας. Η ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής της Aegean Catering services μπορεί να δημιουργήσει το όραμά σας από σκίτσο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια συλλογή από τα πιο σημαντικά εταιρικά γεγονότα για τη διαχείριση της εκδήλωσης. Κάνοντας κλικ σε ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο, θα βρείτε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο γεγονός και τις απαιτήσεις του σχεδιασμού του.

Conferences Τα Συνέδρια είναι δημοφιλείς και σημαντικές επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Τα πάντα σχετικά με τη οργάνωση των ακαδημαϊκών, των ιατρικών και επαγγελματικών συνεδρίων μπορείτε να τα ζητήσετε από το Aegean Catering services.

Σεμινάρια Τα Σεμινάρια είναι εκπαιδευτικές εκδηλώσεις για την εκπαίδευση των διευθυντικών στελεχών και των εργαζομένων. Τα περισσότερα σεμινάρια είναι συνήθως πολύωρα και γι αυτό το λόγω χρειάζονται πολλά μικρά διαλλείματα για να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αφομοιώσει τις πληροφορίες που θα δεχτεί.

Meetings Οι συνεδριάσεις είναι κοινές επιχειρηματικές εκδηλώσεις σε μεγάλες εταιρείες, ιδανικές για να συζητήσουν επιχειρησιακές και οικονομικές στρατηγικές

Team Building Events Οι εκδηλώσεις Team Building είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της εταιρίας, παρακινεί τις ομάδες στο ομαδικό πνεύμα και στον ανταγωνισμό.

Trade Shows exhibitions Οι Εμπορικές Εκθέσεις είναι εκθέσεις, όπου οι εταιρείες μπορούν να παρουσιάσουν και να επιδείξουν τα τελευταία προϊόντα τους. Μια επαγγελματική παρουσίαση είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία.

Business Dinners Επαγγελματικά δείπνα μια μακρόχρονη εταιρική παράδοση, όπου γιορτάζονται νέα ορόσημα ή να έρθετε σε επαφή με τους βασικούς πελάτες της εταιρίας σας.

Press Conferences Η Συνεντεύξεις Τύπου είναι το τέλειο επιχειρηματικό εργαλείο  για την προώθηση νέων προϊόντων, την έναρξη εκστρατειών μάρκετινγκ ή την ενημέρωση των μετόχων και του κοινού σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα.

Networking Events Οι Εκδηλώσεις δικτύωσης είναι προσωπικές ημερίδες μάρκετινγκ. Τέτοια γεγονότα είναι μεγάλες ευκαιρίες για τη δημιουργία επαφών και του προσωπικού μάρκετινγκ.

Award Ceremonies Οι Τελετές Βράβευσης είναι από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στην εταιρεία, για να τιμήσει και να παρακινήσει το βασικό προσωπικό ή για να αποκτήσει και να διατηρήσει τους πελάτες της. Οι σχεδιαστές εκδήλωσης της Aegean Catering services είναι σε θέση να οργανώσουν εκδηλώσεις που θα σας μαγέψουν.

Product Launches Τα εγκαίνια ενός προϊόντος είναι κρίσιμα για την επιτυχή εισαγωγή στην αγορά. Μια τέλεια παρουσίαση του προϊόντος μπορεί επίσης να αξίζει την κάλυψη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Theme Parties Θεματικά Παρτυ είναι εκδηλώσεις που αφιερώνουν σε ένα ειδικό θέμα. Δημοφιλή γεγονότα είναι βραδιές 80΄ς, Ανατολίτικες, κ.α.. Ιδέες και συμβουλές για το σχεδιασμό μπορεί να σας δώσει η Aegean Catering services.

VIP Events Οι VIP Εκδηλώσεις χρησιμοποιούνται για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών. Οι επαγγελματίες σχεδιαστές του Aegean Catering services διοργανώνουν VIP εκδηλώσεις που αυξάνουν τελικά τα εισοδήματα σας.

Shareholder Meetings Οι συναντήσεις μετόχων είναι ετήσιες και υποχρεωτικές εκδηλώσεις για την ενημέρωση των μετόχων μιας εταιρείας για θέματα της εταιρείας και για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Incentive Travel Τα Ταξίδια Κινήτρων είναι τέλεια για να επιβραβεύσουν και να παροτρύνουν τους υπαλλήλους της εταιρείας ή για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών και την διατήρηση τους.

Incentive Events Οι Εκδηλώσεις Κινήτρων παροτρύνουν τους υπαλλήλους τους ή ισχυροποιούν τους δεσμούς με τους πελάτες. Η ομάδα του Aegean Catering services προγραμματίζει εκδηλώσεις που βοηθούν στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών.

Board Meetings Οι Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου επικεντρώνονται σε στρατηγικούς στόχους και οράματα. Ο χώρος εκδηλώσεων και η διαδικασία σχεδιασμού θα πρέπει να αντανακλά το αναγνωρισμένου κύρους χαρακτήρα αυτών των συναντήσεων

Εταιρικό Catering


Ετικέτες: