ΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Aegean Catering services διαθέτει αρκετούς υπαίθριους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση που θέλετε να δημιουργήσετε. Μερικοί από αυτούς είναι:

 

BLUE BAY (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

 

Για ειδυλλιακές βραδιές λουσμένες στο φεγγαρόφωτο και τη θαλασσινή αύρα, ο παραθαλάσσιος χώρος BLUE BAY είναι το ιδανικό περιβάλλον. Βρίσκεται στη παραλία Παρασκευά στο Πειραιά. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας αλλά και των καλεσμένων σας. Για τους καλοκαιρινούς μήνες ο ανοιχτός χώρος χωρητικότητας 380 ατόμων με την προνομιακή της θέση, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, σας επιτρέπει να ζήσετε την δεξίωση που πάντα ονειρευόσαστε. Επειδή ο χώρος BLUE BAY δεν βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή μπορείτε να διατηρήσετε την μουσική σε αμείωτη ένταση ως το πρωί για ένα μοναδικό γαμήλιο party. Συνεργάτες μας με πολύχρονη πείρα, αναλαμβάνουν την διακόσμηση του χώρου, σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια μαζί σας.

Highlights: Χωρίς χρονικό περιορισμό. Ανοιχτός χώρος έως 350 άτομα. Άνετο parking για τους καλεσμένους σας Δυνατότητα άφιξης του ζευγαριού από την θάλασσα. Δυνατότητα τέλεσης του μυστηρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

 

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

 

Στο κέντρο της Αθήνας με φόντο τη Ακρόπολη, σκηνοθετεί μια αξέχαστη δεξίωση όπου θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας. Η μοναδική θέση που βρίσκεται ο χώρος δίνει την αίσθηση Ακρόπολη, το Λυκαβηττό, το Αστεροσκοπείο, τη Πάρνηθα μέχρι και τον Πειραιά. Το κτιριακό συγκρότημα διαθέτει τέσσερις αίθουσες εκδηλώσεων των 200, 300, 600 και 1300 ατόμων ενώ ο χώρος δεξιώσεων του roof garden χωράει έως 450 άτομα.

Highlights: Χωρίς χρονικό περιορισμό Άνετο parking για τους καλεσμένους σας Στα 200 μέτρα βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

AMMOS BEACH (ΑΛΙΜΟΣ)

 

Το Ammos beach είναι ο μοναδικός χώρος στα νότια προάστια και κοντά στην Αθήνα όπου η εκδήλωση γίνεται πάνω στη αμμουδιά. Το ειδυλλιακό τοπίο σε συνεργασία με την θαλασσινή αύρα μετατρέπει τη εκδήλωση σας, σε ένα αξέχαστο πάρτι.

Ηighlights: Είσοδος του ζευγαριού από τη θάλασσα με βάρκα ή από την παραλία. Η προνομιακή τοποθεσία του σας προσφέρει την μοναδική θέα του Σαρωνικού χωρίς να έχετε προβλήματα με την ένταση της μουσικής. Το ξωκλήσι το Αγίου Νικολάου στα 50 μέτρα από τον χώρο.Δείτε φωτογραφίες του χώρου

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ (ΒΑΡΚΙΖΑ)

 

Πραγματικά μοναδικός πολυχώρος με υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων έως 600 άτομα και αίθουσες δεξιώσεων των (100, 300 και 700 ατόμων) με θέα την θάλασσα, στη λεωφόρο Σουνίου, η Aegean Catering services θα απογειώσει την δεξίωση σας, προσφέροντας στους καλεσμένους σας μια εκδήλωση αντάξια των προσδοκιών σας!

Highlights: Το Αχίλλειον στη Βάρκιζα είναι ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων στα νότια προάστια. Η προνομιακή τοποθεσία του σας προσφέρει την μοναδική θέα του Αργοσαρωνικού χωρίς να έχετε προβλήματα με την ένταση της μουσικής.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

ΓΑΜΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ


Ετικέτες: