ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ

Η Aegean Catering services διαθέτει αρκετές αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση που θέλετε να δημιουργήσετε. Μερικές από αυτές είναι:

 

Thea Hall (Πειραιας)

 

Αν σας γοητεύει το «απέραντο γαλάζιο» ελάτε να το απολαύσετε στον πολυχώρο του Thea Hall.

Στο λόφο της Καστέλλας στον Πειραιά βρίσκεται η αίθουσα δεξιώσεων Thea Hall. Στον 1ο όροφο του πολυχώρου μπορείτε να θαυμάσετε τον Πειραιά, τον Σαρωνικό με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Με επαγγελματική ηχητική εγκατάσταση, με άψογη υποδομή, με έμπειρο προσωπικό καθώς και με την μοναδική διακόσμηση της αίθουσας, σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική γαμήλια δεξίωση.

Highlights: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την τέλεση του μυστηρίου στον Ι.Ν. του Πρ. Ηλία που βρίσκεται απέναντι από την αίθουσα δεξιώσεων, για την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των καλεσμένων σας.

Χωρητικότητας έως 250 ατόμων.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

Αχιλλειον (Βαρκιζα)

 

Πραγματικά μοναδικός πολυχώρος με υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων έως 600 άτομα και αίθουσες δεξιώσεων των (100, 300 και 700 ατόμων) με θέα την θάλασσα, στη λεωφόρο Σουνίου, η Aegean Catering services θα απογειώσει την δεξίωση σας, προσφέροντας στους καλεσμένους σας μια εκδήλωση αντάξια των προσδοκιών σας!!

Highlights: Το Αχίλλειον στη Βάρκιζα είναι ένας μοναδικός χώρος εκδηλώσεων στα νότια προάστια. Η προνομιακή τοποθεσία του σας προσφέρει την μοναδική θέα του Αργοσαρωνικού χωρίς να έχετε προβλήματα με την ένταση της μουσικής.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

Κτημα Βελλη (Κορωπι)

 

Είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας τη φύση με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.

Μπαίνοντας κανείς στο Κτήμα Βέλλη και αρχίζοντας να περπατά στα όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, καταλαβαίνει πως θα μπορούσε να περιπλανηθεί αρκετή ώρα μέχρι να χορτάσει τα όμορφα, πολύχρωμα παρτέρια από διάφορα λουλούδια και θαμνάκια.

Η πλούσια βλάστησή του κάνει ακόμα και τις πιο θερμές καλοκαιρινές ημέρες δροσερές, επιτρέποντας έτσι στους καλεσμένους να απολαύσουν ευχάριστα την δεξίωση τους, ακόμα και τον ζεστό Αύγουστο. Με τον διακριτικό φωτισμό να ηρεμεί τους καλεσμένους χωρίς όμως να διώχνει το γιορτινό πνεύμα.

Highlights: Τέλεση του γάμου ή της βάπτισης στο εκκλησάκι του κτήματος Ανοιχτός χώρος έως 400 άτομα Αίθουσα έως 320 άτομα Άνετο parking.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

Ροδων 8 (Αλιμος)

 

Όπως το τριαντάφυλλο κερδίζει όλες τις καρδιές, η αίθουσα δεξίωσης ΡΟΔΩΝ 8 θα σας γοητεύσει!.. Ένας μινιμαλ χώρος χωρητικότητας 400 ατόμων θα αφήσει σε εσάς και στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

HIGHLIGHTS Ότι κι αν επιλέξετε για τη γαμήλια δεξίωση, σερβιριζόμενο δείπνο ή μπουφέ, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη τα πιάτα που θα ετοιμάσουμε για σας και μια ιδιαίτερη απόλαυση να δελεάσουν πρώτα τα μάτια σας και μετά να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας!.. Εμείς γνωρίζουμε τη συνταγή για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου και σας περιμένουμε για να την υλοποιήσουμε μαζί!

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

Αίθουσες Γάμου


Ετικέτες: